Meekleurende glazen

‘Oh wat heerlijk dat zonnetje…
oh nee !! Mijn zonnebril vergeten.’
Komt dit je bekend voor?

Misschien is het een idee om over te stappen op meekleurende glazen. Dan heb je altijd de juiste bescherming tegen fel licht zonder dat je van bril hoeft te switchen.

Hoe chill? Lees snel verder!

Perfect zicht

De naam zegt het al: deze glazen kleuren mee met de intensiteit van het licht. Zo zijn de glazen op een bewolkte dag helder. Breekt de zon door, heb je ook perfect zicht. De glazen kleuren dan namelijk naar zonneglazen. En ze bieden perfecte bescherming tegen uv-stralen en schitteringen. Dat betekent dat je altijd comfortabel kunt kijken, waar je ook bent en wat voor weer het ook is.

Maak het jezelf makkelijk

Reageren je ogen gevoelig op fel licht of heb je een actieve levensstijl, waarbij je veel binnen én buiten bent?
Dan kun je het jezelf een stuk makkelijker maken met meekleurende glazen. Tranende ogen op een mooie zomerdag? Rimpels rond je ogen door het knijpen tegen de zon? Dat wil je toch zoveel mogelijk voorkomen.

Geperfectioneerde techniek

De techniek van glas dat meekleurt met de hoeveelheid licht stamt uit de jaren zestig en is in de afgelopen jaren geperfectioneerd. De nieuwste generatie meekleurende glazen reageren razendsnel op de lichtintensiteit en zijn nagenoeg helder als er geen bescherming nodig is. Ook best belangrijk: meekleurende glazen bieden uitstekende bescherming tegen uv-stralen, ook in de overgangsfase tussen zonneglas en helder glas.
Dutch NL English EN