RUILEN / RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.​

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar ICON US zijn voor eigen rekening.

Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.​

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ICON US geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@icon-us.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.​

Voor alle producten adviseren wij om het product retour te sturen met de optie verhoogde aansprakelijkheid en handtekening voor ontvangst.

Bewaar jouw verzendbewijs met de track & trace code goed. Dit heb je nodig indien jouw pakket kwijt raakt of transportschade oploopt tijdens de retourzending. ICON US is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van teruggezonden artikelen.

Dutch NL English EN